• herbalife logo
 • Nina Augustsson | Telefon: 070-7103113 | info@shakeitwellness.se
  Låt mig hjälpa dig att nå dina mål. Kunder har större chans att nå sina mål med rätt produkter, personlig kontakt med sin oberoende Herbalife-distributör och att vara en del av en gemenskap. Om du vill ha gratis, personligt stöd för att nå dina mål kan du kontakta mig via uppgifterna ovan.

Villkor och information

Företagsinformation
Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Nina Augustsson - Oberoende Herbalife Nutrition Medlem

Shake It Wellness Center Handelsbolag
Brandhovdagatan 24
721 35 Västerås

Organisationsnummer: 969786-5419
Telefonnummer: 070-7103113
E-postadress: info@shakeitwellness.se

Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@shakeitwellness.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.


1. Beställning

För att kunna handla varor på denna webbplats måste du ha fyllt 18 år.

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via e-post till info@shakeitwellness.se.

  2. Priser

  Alla priser i butiken anges i SEK och alla priser är inklusive 12-25% moms.

  Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, alla priser är inkl. moms. 

  Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.


  3. Betalning

  Vi erbjuder bla följande betalsätt:

  Klarna gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarnas olika alternativ – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.


  Visa, Mastercard, American Express, Maestro

  Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.  4. Leverans
   
  Våra normala leveranstider är inom 3-5 arbetsdagar. OBS! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter.

  Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@shakeitwellness.se.

  Vi levererar med PostNord eller Bring till ombud eller hemleverans.

  Fri frakt inom Sverige vid beställningar över 500kr.

  Vid beställningar under 500 kronor, kostar frakten 49kr till ombud och hemleverans  79kr.

  Vid månadsskifte kan leveranstiden bli en dag extra då vi oftast har hög orderingång vid just månadsskifte.

  Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 3-7 arbetsdagar leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.


  5. Ångerrätt
   
  Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.
   Vid nyttjande av din ångerrätt:

   Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet ska skickas till oss info@shakeitwellness.se. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

   Du bör omedelbart och senast inom 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

   Du står för returfrakt, leverans och skick på artiklarna vid retur, artikeln bör därför skickas väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

   Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

   Ångerrätten gäller inte vid:
   • Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig.
   • Produkter som har karaktär av förseglad ljud- eller bildupptagning och där förseglingen har brutits av dig.
   • Specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.
   • Tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.
   • Varor som snabbt kan försämras, exempelvis livsmedel.
   • Lösnummer av tidningar eller tidskrifter.

     6. Returer

     Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt (reklamation) eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.
      Returer skickas till:
      Shake It Wellness Center
      Brandthovdagatan 24
      721 35 Västerås


      7. Återbetalning

      Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.


      8. Garanti

      Herbalife har 30 dagar pengarna-tillbaka-garanti på produkterna. 

       

      9. Reklamation och klagomål

      Vi besiktigar alla produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer åtar vi oss i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

      Du måste alltid kontakta oss för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.

      Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

      Hur går du tillväga vid reklamation?

      Eventuella fel och defekt ska alltid reklameras till info@shakeitwellness.se där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.
       Om det inte lyckas oss att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar vi dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakt vid godkända reklamationer.

       Vi förbehåller oss rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer vi riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

        10. Ansvarsbegränsning

        Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.

        Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

        Vidare tas inget ansvar för eventuella förändringar på produkter/produktegenskaper som ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

         11. Produktinformation

         Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt.


         12. Ändringar i Villkoren

         Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med order eller besök på webbplatsen.


         13. Tvist och lagval

         I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med företagets kundtjänst och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

         Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

         Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag.
           TILLBAKA TILL TOPPEN