• herbalife logo
  • Nina Augustsson | Telefon: 070-7103113 | info@shakeitwellness.se

Jag finns här för att hjälpa dig att nå dina mål.

Som hälsocoach har jag en passion för att hjälpa människor mot en hälsosammare livsstil. Alla är unika och har sina specifika mål.

Tillsammans utformar vi en anpassad plan som grundar sig på din hälsa, din vardag och viktigast av allt, dina hälsomål!

Mitt mål är att inspirera dig till en bättre hälsa, självförtroende och välmående! ♥ 

 

Min story

Mitt namn är Nina Augustsson. Jag jobbar som hälsocoach och är grundaren till Shake It Wellness.

Jag hade själv kämpat med vikten sedan tidiga tonåren. Jag hade provat nästan varenda diet som fanns och det fanns nästan ingen gräns för vad jag kunde göra för att gå ner i vikt. Dom flesta dieterna fungerade, MEN bara under en period. Det var ansträngande dieter och svårt att följa dom. Så fort jag slutade så gick jag upp allt igen. Och så höll jag på att jojo banta hela mitt vuxna liv.

När jag sen blev gravid med tvillingar så gick jag upp 25kg under graviditeten. När tvillingarna var 1 år så vägde jag fortfarande mer än vad jag gjorde innan jag blev gravid.

Det var då jag kom i kontakt med Herbalife. Jag var väldigt skeptisk! Men jag började med produkterna till frukost och lunch och jag ska ärligt säga att mina förväntningar var låga. Helt ärligt så provade jag bara produkterna för att ytterligare ha en diet på min lista att pricka av som jag hade provat.

Och eftersom jag var konstant hungrig så trodde jag aldrig att jag skulle kunna överleva på att dricka shake till frukost och till lunch. Jag trodde att jag skulle svimma av hunger eller liknande….

Men så blev det inte. Något fantastiskt hände! Något som jag aldrig tidigare hade känt! Jag var inte hungrig mellan måltiderna längre och äntligen fick jag långvariga resultat.

Ett år efter att jag först kom i kontakt med Herbalife så startade jag Shake It Wellness. Jag vill hjälpa andra! ♥

​Nina Augustsson

 

Hälsocoach & Licensierad Personlig Tränare

bild på mig
bild på mig
bild på mig
TILLBAKA TILL TOPPEN